Energetische inzicht door de werkzaamheden op diversen bel - boxen + beurzen.

Beste mensen, ik hoop door te delen van opgedane inzichten dat het uw als mens een stukje op weg helpt in uw levens reis op aarde. Opvallende consultenten waarin het patroon gevonden is en dus doorbroken kan worden zal ik zo goed mogelijk beschrijven. Ik gebruik mijn gave om levens lijnen te zien en patronen van frequentie te vinden omdat er een cirkel doorbroken moet worden voor een structurele toekomst verandering.

- Ik noem geen namen heb ik mijn voor genomen, als oplossing al ik het Alfabet aflopen.

Klant A. Deed echt alles voor haar man en het was nooit goed genoeg. Ze vertelde altijd maar over zijn vernedering terwijl ze juist zou ontzettend der best voor hem deed. Maar loskomen van haar man en zonder hem het leven in moest ze niet aan denken hoe ongezond der situatie ook was. Klant A was erg bang dat der man een andere vrouw zal hebben of haar zou gaan verlaten. Dit werkt zo ver op haar ik zijn door dat ze af en toe in een paniek aanval beland.

* Gevonden patroon door invoelen.

Klant A was zelf een ongewenst kind en haar vader heeft nooit in volle overgave van haar kunnen houden en was verre van een gezins- man/vader. Zij heeft altijd haar best gedaan om haar vader tevreden te houden en om haar vader trots op haar te laten zijn maar desondanks is trots er nooit geweest. Ze voelt der eigen overal al snel te veel. En de spierspanning die ik in haar haar lichaam voelde is een maximaal emotioneel reactie van alle gebeurtenissen in haar leven die zich had opgestapeld. Om een heel lang verhaal kort te maken heb ik der op weg kunnen helpen door haar patronen des leven te spiegelen.

Ze heeft jarenlang zoveel privé als werk veel te veel geven waardoor ze nu helemaal opgebrand thuis zat in een begripsloze relatie.

Voor de komende periode heb ik haar het advies meegegeven om voor der eigen innerlijke kind te zorgen met de kennis en kunde die ze nu heeft zoals zijzelf nu een eigen kind zal groot brengen. Wat ik hier denk te bereiken daarmee dat ze tot rust gaat komen en ze der eigen innerlijk kind gaat zien en voelen. Dat zij der eigen innerlijk kind gaat geven wat het innerlijk kind nodig heeft, troost liefde en acceptatie. En dat zij daardoor voldoende door groeit om het Universum te bedanken en uit dit patroon te stappen. Afgesproken met Klant A haar binnenkort opnieuw te spreken.

Mijn visie is echt dat dat nodig is om bij de bron te beginnen om stap voor stap inzicht te krijgen en om te kunnen helen. Dankbaar  beroep, dankbaar dat ik dit mag doen.