Wat zijn chakra,s?

 

Chakra,s zijn innerlijke energie bronnen. In verbeeldingsgeest kunnen zij gezien worden als tandwielen die elkaar in beweging houden en of de levens energie afremmen tot in extreem gevallen tot blokkades,s aan toe. Blokkades kunnen in 1 of meerdere chakra energie bronnen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Als het tandwiel langzamer  of sneller draait kan een chakra meer of minder actief zijn. Deze circulatie snelheid van elk zelfstandig chakra tandwiel als individu onderdeel van de zonnevlecht is een stukje frequentie dna - code van uw ziel in verborgen. Het is wat ieder tot een uniek persoon maakt maar hier zijn vaak ook vele Trauma,s verborgen waar men zich bewust dan wel onbewust bekend mee is. Alle frequentie,s binnen deze complexe puzzelstukjes centra,s ( zoveel binnen balans dan vel ver buiten balans) is wat op energetische niveau een stukje karakter vormend is in het mentaal functionerend vermogen.

Chakra,s zijn de frequentie dragers en bruggen tussen het innerlijke ( geestelijke )  en het fysieke ( stoffelijke ) niveau.

Chakra,s maken dan ook deel uit van een enorm omvangrijk energetische netwerk. Dankzij dit energetische netwerk doen wij op stoffelijk niveau mensen aanstoten en aftrekken. Niemand komt zomaar in Uw leven, ieder komt iets halen of brengen op 1 van de vele geestelijke frequentie,s. Vertrouw er wel ten alle tijden op dat het is wat u op dat moment het hardste nodig heeft. Eigenlijk is alles in de omgeving waar u verbinding mee heeft een spiegel en niets is toeval.

 

Lichaam en geest zijn samen een eenheid.

Lichaam en geest zijn samen een eenheid.

Elke chakra communiceert met stoffelijke functies en de daarbij horende organen , klieren en spieren groepen.

tekst woord spoedig aangevuld. Liefs Marijke